Aká je úloha štítku lemu vo svete oblečenia?

Vo svete odevov existuje veľa malých detailov, ktoré môžu urobiť veľký rozdiel v kvalite a celkovej estetike odevu.Jedným z týchto malých detailov je štítok lemu, čo je malý kúsok látky alebo materiálu, ktorý je pripevnený k spodnému lemu odevu alebo k okraju rukáva.

-0-cib
štítok lemu rukáva

Štítky lemu často obsahujú logo značky alebo dizajnéra a môžu byť jemným, ale účinným nástrojom značky.S rastúcim dopytom po vysokokvalitných a dobre vyrobených odevoch rastie aj trh so štítkami na lemoch.Výrobcovia lemoviek sa stávajú čoraz dôležitejšou súčasťou módneho priemyslu, pretože poskytujú značkám a návrhárom spôsob, ako dodať svojim odevom nádych sofistikovanosti a profesionality.

Štítok lemu má zvyčajne dva spôsoby výroby.

1. Tkaný štítok

IMG_1519

Obľúbeným typom štítku lemu je tkaný štítok.Tkané štítky sa vyrábajú pomocou špeciálneho tkáčskeho stavu, ktorý spája vlákna dohromady a vytvára tak vysoko detailné obrázky alebo text.Tento typ štítku lemu často používajú špičkové módne značky, pretože ho možno prispôsobiť tak, aby odrážal jedinečný štýl a estetiku značky.

2. Spôsob tlače

IMG_0286

Ďalším obľúbeným typom lemovacích štítkov sú štítky s potlačou.Tlačené štítky sa vyrábajú pomocou digitálnej tlačiarne a zvyčajne majú plnofarebný dizajn alebo logo.Tento typ štítku na lem je obľúbený u menších značiek a začínajúcich firiem, pretože je cenovo výhodnejší a umožňuje menšie objednávacie množstvá.Bez ohľadu na typ použitého štítku lemu zohráva výrobca dôležitú úlohu pri zabezpečovaní vysokej kvality a vizuálnej príťažlivosti finálneho produktu.

Ako si vybrať výrobcu štítku lemu?

Po prvé, výrobcovia štítkov Hemmajú schopnosť poskytovať služby OEMktoré môžu spĺňať presné špecifikácie dizajnéra, veľkosť, tvar alebo farbu štítku.

Po druhé, okrem výroby vysokokvalitných štítkov lemu,výrobcovia musia byť schopní pracovať efektívne a rýchlovyhovieť požiadavkám zákazníkov.Keďže krátke termíny a rýchle obrátky sú v módnom priemysle čoraz bežnejšie, výrobcovia musia byť schopnírýchlo vyrábať veľké množstvá štítkov bez obetovania kvality.

Keďže módny priemysel sa neustále vyvíja a prispôsobuje meniacim sa trendom a potrebám zákazníkov, výrobcovia lemoviek zostanú neoddeliteľnou súčasťou tohto odvetvia.Ich schopnosť vyrábať vysokokvalitné, zákazkové štítky vo veľkých objemoch z nich bude aj naďalej robiť neoceniteľný zdroj pre dizajnérov a značky, ktoré chcú svojim odevom dodať nádych sofistikovanosti a profesionality.


Čas odoslania: 27. marca 2023